Vakantie in Nederland
een ruim aanbod aan vakantiewoningen, campings, vakantieparken, bungalowparken,
hotels en bed and breakfast in Nederland

Campings, Vakantieparken en Bungalowparken Hotels en Pakketreizen Vakantiewoningen B&B - Bed and Breakfast
Vakantiewoningen en appartementen
* Waddeneilanden
   * Ameland
   * Schiermonnikoog
   * Texel
* Groningen
* Friesland
* Drenthe
* Overijssel
* Gelderland
* Flevoland
* Utrecht
* Noord-Holland
* Zuid-Holland
* Zeeland
* Noord-Brabant
* Limburg
Campings, Vakantieparken en BungalowparkenCampings en vakantieparken
Hotels en PakketreizenHotels
B&B - Bed and BreakfastB&B - Bed and Breakfast
actieve vakantiesActieve vakanties
boeken, kaarten en reisgidsenReisgidsen, boeken en kaarten
regio informatieRegio informatie

Landal Greenparks last Minutes

Vakantiewoningen en -appartementen in Friesland

maximaal 3 personen | maximaal 4 personen | maximaal 5 personen |
maximaal 6 of 7 personen | maximaal 8 en meer personen

Moddergat / NL-9142-04

Nederland / Friesland / Ee

Maximum aantal personen: 2

Leuk knus huisje gelegen aan de rand van Nederland onderaan de waddendijk, met weids uitzicht over de landerijen. Het pittoreske dorpje Moddergat, met een uniek buitendijks vogelgebied, is ideaal gelegen voor het verkennen van het nabijgelegen Nationaal Park Lauwersmeer. Vanaf de dijk heeft u prachtig uitzicht op de waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog. Ook kunt u vanuit Moddergat dagtochten maken naar de waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog of naar de steden Groningen en Leeuwarden. Moddergat aan de Friese waddendijk is een van de rustigste gebieden in Nederland, ideaal voor vogel- en natuurliefhebbers.

Klik hier voor meer informatie

Recreatiepark Bloemketerp / NL-8801-02

Nederland / Friesland / Franeker

Maximum aantal personen: 2

Deze comforatbele 2 persoons studio is van alle gemakken voorzien met een terras op het zuiden. Een perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de schitterende elfstedenstad Franeker en heeft u Friesland binnen handbereik.

Klik hier voor meer informatie

Recreatiepark Bloemketerp / NL-8801-03

Nederland / Friesland / Franeker

Maximum aantal personen: 2

Deze comfortabele 2-3 persoons woning is van alle gemakken voorzien met een terras op het zuiden. Een perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van de schitterende Elfstedenstad Franeker u heeft Friesland binnen handbereik.

Klik hier voor meer informatie

Domus / NL-8713-02

Nederland / Friesland / Hindeloopen

Maximum aantal personen: 2

In het pittoreske Friese stadje Hindeloopen ligt deze voormalige lagere school uit 1919. Het schoolgebouw is volledig verbouwd tot woonhuis met wijnwinkel en een vakantiewoning. Het vakantieverblijf is comfortabel en sfeervol ingericht met designmeubels en beschikt over een eigen tuin met terras. Bijzonder aan deze locatie is dat de woning in het oude historische centrum ligt en tegelijkertijd ook verscholen ligt in het groen. Hindeloopen is ťťn van de elf steden aan de historische Elfstedenroute met diverse bezienswaardigheden zoals de Westertoren uit 1593, de hervormde kerk uit 1632, het Museum Hindeloopen en het Eerste Friese Schaatsmuseum. Diverse winkels, restaurants en musea liggen op loopafstand van de vakantiewoning. Aan de oude haven liggen diverse restaurants en cafťs, waarvandaan je een mooi uitzicht hebt op de komende en gaande boten. Op de IJsselmeerdijk kun je heerlijk uitwaaien en genieten van een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Langs de zeedijk liggen stranden, waar je in de zomer rustig kunt zonnebaden, zwemmen, surfen en vissen. In de omgeving van Hindeloopen kun je mooie wandel-, zeil- en fietstochten maken. Ook kun je een bezoek brengen aan de nabij gelegen Friese elfsteden stadjes zoals Stavoren en Workum.

Klik hier voor meer informatie

Lauwerspleats / NL-9851-01

Nederland / Friesland / Kollum

Maximum aantal personen: 2

Aan de rivier de Lauwers en dichtbij de 'Groene Kustroute' ligt de Lauwerspleats. Deze karakteristieke kop-hals-rompboerderij met rietgedekte schuur is door kloosterlingen van het nabij gelegen Girkesklooster gebouwd in het jaar 1651. Omdat de Lauwers vroeger in open verbinding stond met de zee, staat de vrij in de landerijen gelegen boerderij op een eigen terp. Voor de gasten van het logement ligt een roeibootje met aanhangmotor klaar om daarmee tochtjes o.a. naar het Lauwersmeer te kunnen maken. Voor de fietsliefhebbers hebben wij een heren- en een damestoerfiets beschikbaar en een zeer bijzondere 'Danske Post' transportfiets, met daarop plaats voor een originele Engelse picknickmand. Het Lauwersgebied; de 'Camarque van het Noorden'. Door de inpoldering van de vroegere Lauwerszee is een uniek natuurgebied ontstaan met daarin grote en kleine meren, kreken, stranden en bossen. Vanaf het water, maar ook vanaf de wandel- en fietspaden kunt u genieten van een zeer gevarieerde flora en fauna. Vooral gedurende de vogeltrek in het voor- en najaar ziet u een grote variŽteit van wad- en watervogels. De grote visserijhaven van Lauwersoog, maar ook de kleine haventjes van Dokkumer Nieuwe Zijlen, Oostmahorn en Zoutkamp zijn zeker een bezoek waard. Dichtbij, op ongeveer 15 km afstand, ligt het pittoreske en levendige stadje Dokkum. Iets verder, beide op ongeveer 30 km, de steden Leeuwarden en Groningen. Leeuwarden, ingetogen, met een oude binnenstad, Groningen, een bruisende universiteitsstad, met ook zeer monumentale moderne gebouwen, het kantoor van de Gasunie en niet te vergeten het museum. Vanaf Lauwersoog kunt u met de boot een dagtocht maken naar het eiland Schiermonnikoog.

Klik hier voor meer informatie

Sonneborghe / NL-9298-04

Nederland / Friesland / Kollumerzwaag

Maximum aantal personen: 2

Landelijk gelegen op Sonneborghe, treft u dit leuke appartement aan. De woning is geheel eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien, met buiten een mooi eigen terras. De Friese Wouden en het nationaal park Lauwersmeer lenen zich uitstekend voor wandel-, fiets-, kano- of ruitertochten. Verder te bezoeken: Dokkum, Leeuwarden, of een dagtochtje naar Ameland.

Klik hier voor meer informatie

Huize Gorresteijn / NL-8401-01

Nederland / Friesland / Opsterland

Maximum aantal personen: 2

Dit knusse vakantiehuis ligt rustig en idyllisch in het landelijke zuiden van Friesland, op 3km afstand van het centrum van Gorredijk. Het huis heeft een grote tuin, waar je 's avonds kunt genieten en ontspannen bij een knisperend vuurtje. Een perfecte locatie voor fietsers, wandelaars en rustzoekers. De wandel- en fietsroutes in de directe omgeving leiden door het fraaie Friese landschap. Een sauna, zwembad en manege liggen op loop- en fietsafstand. De stad Heerenveen is gelegen op circa 12km afstand.

Klik hier voor meer informatie

It lytse gea / NL-9291-02

Nederland / Friesland / Kollum

Maximum aantal personen: 3

Dit knusse vakantiehuisje is gelegen in het buitengebied van het Friese en pittoreske dorp Kollum, op het erf van de eigenaar. De woning wordt omringd door een grote natuurtuin met vijvers, sloten en fruitbomen. Vanaf de eigen oever kunt u vissen, maar ook zwemmen behoort tot de mogelijkheden. Het nabij gelegen Nationaal Park Lauwersmeer kunt al wandelend, fietsend of varend verkennen. Het centrum van Kollum ligt op 3km afstand. De historische stad en Elfstedenstad Dokkum ligt op ongeveer 10km afstand. Een perfecte plek voor de echte natuurliefhebber.

Klik hier voor meer informatie

Copyright © Webdesign Beekbergen

Webdesign Beekbergen / Conchas Webdesign

Onze vakantiebestemmingen:
Actieve op vakanties - Vakantie in de Algarve - Vakantie op de Canarische Eilanden - Vakantie op de Balearen - Campings in Europa - Vakantieparken in Europa - Bungalowparken in Europa - Vakantie op de Camping - Hotels in Duitsland - Vakantiewoningen en B&B's in Duitsland - Campings in Duitsland - Vakantieparken in Duitsland - Pakketreizen en Hotels in Frankrijk - Vakantiewoningen en B&B's in Frankrijk - Campings in Frankrijk - Vakantieparken in Frankrijk - Hotels in Gelderland - Vakantiewoningen en B&B's in Gelderland - Campings in Gelderland - Vakantieparken in Gelderland - Pakketreizen en Hotels - Griekenland - Hotels en pakketreizen - Griekenland - Hotels - Griekenland - Pakketreizen - Griekenland - Pakketreizen en Hotels in ItaliŽ - Vakantiewoningen en B&B's in ItaliŽ - Campings in ItaliŽ - Vakantieparken in ItaliŽ - Hotels in Nederland - Vakantiewoningen en B&B's in Nederland - Campings in Nederland - Vakantieparken in Nederland - Pakketreizen en Hotels in Oostenrijk - Vakantiewoningen in Oostenrijk - Campings in Oostenrijk - Vakantieparken in Oostenrijk - Vakantie in Portugal - Pakketreizen en Hotels in Portugal - Vakantiewoningen en B&B's in Portugal - Campings in Portugal - Vakantieparken in Portugal - Pakketreizen en Hotels in Spanje - Vakantiewoningen in Spanje - Campings in Spanje - Vakantieparken in Spanje - Pakketreizen en Hotels - Turkije - Hotels en pakketreizen - Turkije - Pakketreizen - Turkije - Hotels - Turkije - Hotels op de Veluwe - Vakantiewoningen en B&B's op de Veluwe - Campings op de Veluwe - Vakantieparken op de Veluwe - Vakantie in Beekbergen en omgeving - Gastvrij Beekbergen